АРТИКУЛ: 1998
Парка DPM нова

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Куртка польова DPM армії Британії. Куртка, використовувана в британській армії, називається Smock (Смок). Найбільш близьке слово за значенням - робочий халат. Тобто одяг, одягається поверх основної і захищає від різних зовнішніх впливів. Радикальна відмінність від халата - велика кількість кишень. Всі кишені дуже місткі. Два нагрудних + два поясних дозволяє переносити в куртці сухойпаек, аптечку і аммуницию. Два таємничих кишені розміром повторює грудну клітку - для документів, карт і т. п. Додатковий кишеню на плечі - для ручок, олівців, невеликого блокнота або пачки сигарет. Манжети на липучці, стяжка пояса та низу. На плечах і ліктях посилена другим шаром тканини.
1995 рік ВС Британії прийняли на забезпечення нову форму - CS'95 (Combat Soldier 1995). Основні відмінність - погон з плечей перенесено на груди, невелике відміну використовуваних відтінків камуфляжу, гудзики. Серед наших курток трапляються як до 1995 року, так і після.

Склад: до CS'95 - 100% бавовна, після CS'95 - сумішева тканина 50/50. Куртка