АРТИКУЛ: 2458
Куртка M65 Mil-Tec A-Tacs FG

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Функціональна повсякденна куртка виконана за зразком легендарної польовий куртки М-65 армії США, виробництво якої почалося ще в 50-ті роки німецькою компанією Mil-Tec.

Куртка М65 позиціонує себе як Field Coat Cold Weather (польова куртка для холодної погоди). Куртка має підкладку яка відстібається, тому може бути використана практично цілий рік при температурах від +10 до -5 градусів С (комфортні умови) і до -20 (активні дії).

 Завдяки продуманому і зручному крою ця модель прекрасно себе зарекомендувала і користується величезною популярністю в усьому світі.

Особливості:

* комір з прихованим капюшоном;* відовідштовхувальна та вітрозахисний зовнішня поверхня;* тонка, але тепла підкладка з наповненого поліефіром стьобаного нейлону, кріпиться за допомогою гудзиків;* 4 великих кишені: два нагрудних накладних і два нижніх прорізних;* на талії і знизу куртка регулюється за допомогою утяжки;* передня блискавка з вітрозахисним клапаном;* погони на плечах;*