АРТИКУЛ: 6066
Куртка G-Loft Lightweight Black M-Tac

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Куртка G-Loft Lightweight Black M-Tac

Легка і тепла куртка G-Loft Lightweight може використовуватися як легка тепла куртка, або ж як підкладка під парку на холодну пору року. Тепло в цій куртці забезпечуєсучасний утеплювач GLOFT. GLoft виготовлений з високоякісних двокомпонентних полімерів, структура ізоляції якого нагадує якісний гусячий пух.

Відмінний клімат-контроль: завдяки унікальній структурі порожнистих волокон GLoft вологашвидко виводиться, однак при цьому тепле повітря затримується. Самі волокна GLoftне вбирають вологу.  А в поєднанні з 100% нейлон з Water Resist просоченням який є верхнімматеріалом куртки дозволить Вам відчувати себе комфортно, як і під час занятьспортом на свіжому повітрі. При транспортуванні куртка займає мінімальний об'єм,  адже еластичні вставки в районі ліктів і з боків куртки не тільки покращують повітропроникність, а також забезпечать щільну посадку куртки по фігурі.

- Низ куртки і рукава оздоблені еластичною стрічкою