АРТИКУЛ: 2003
Штани MTP 84 б.у.

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Британські військові штани з камуфляжем MTP - це високоякісний одяг, який шанується прихильниками стилю мілітарі зі всього світу. Цей варіант камуфляжного малюнку показав себе досить якісно у різних умовах використання. MTP відзначається хорошими маскувальними властивостями, і дозволить Вам бути непомітним для ворога.

Сфера використання цієї моделі дуже широка, штани будуть чудовим вибором для рибаків, мисливців чи військових. Для страйкболу, походів за грибами, туризму та інших видів активного відпочинку вона також підійдуть, адже штани зручні і комфортні при високій рухливості. Щоб зручно переносити речі, на поверхні штанів є накладні кишені.

В складі тканини використана комбінація бавовни та поліестеру, це забезпечує оптимальні характеристики повітропроникності та зносостійкості. Ці штани віднесені до другого сорту, це означає, що на їх поверхні можуть бути невеликі потертості, чи інші пошкодження, але при цьому вони цілком придатні до використання.