АРТИКУЛ: 2440
Штани MTP Windproof нові

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Вони мають вільний крій і добре «сидять» по фігурі. Застібаються на блискавку та ґудзик. До слова, усі ґудзики у цій моделі – канадського типу.

Носити штани можна практично із будь-яким ременем (до 90 мм) завдяки широким шлейкам на поясі та високими берцами, адже низ штанок можна стягнути шнурком.

Військові штани мають загалом шість кишень. З боків – по одній косій кишені із сітчастими підкладками. Ліва кишеня також має додаткову кишеню на блискавці.

Дві великі кишені під зручним нахилом розміщені на бедрах. Ще одна кишеня – ззаду, розміщений з лівого боку. Вони мають захисні клапани і застібаються на приховані під клапанами ґудзики, що захистить їх від відривання та втрати.

Вони підходять для носіння як в прохолодну погоду, так і в теплу. При цьому не парять і дозволяють шкірі «дихати», а також не сковують рухів, оскільки тканина – досить еластична.