АРТИКУЛ: 2336
Горка Гамма A-Tacs FG Хамелеон

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Костюм Горка Гамма A - TACS FG Chameleon пошитий з щільного і бавовняного матеріалу особливого плетіння, який використовують при виготовленні військових наметів. Ця тканина має водовідштовхувальні властивості і забезпечує надійний захист від поривчастого вітру і сильного дощу.

Крім того, матеріал має чудові "дихаючі" властивості, забезпечуючи максимальний комфорт під час різких передпадів температурних показників.

Костюм Горка Гамма - дуже міцний завдяки якісним швам і спеціальним зносостійким накладкам.

Камуфляж A - TACS FG - це новий камуфляж, який був розроблений американськими фахівцями в 2011 році. Він універсальний тим, що його особливе забарвлення дозволяє його використати в різних місцевостях. Для України такий камуфляж підходить ідеально. Так, малюнок A - TACS FG складається з плям різної форми і розміру від болотяного до бурого кольору, які накладаються один на одного. Це створює ефект розмитості і покращує маскувальні властивості костюма.

Кост

також радимо