АРТИКУЛ: 3562
Костюм SPFU Varan camo PIG-TAC

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Кітель і штани пошиті з ріп-стоп тканини, що містить 65% бавовни і 35% поліестеру. Тканина добре пропускає повітря і зносостійка. Ідеальний вибір для страйкболу, полювання або туризму.

Широкий клапан з велкро прикриває фронтальну блискавку, яка застібається до коміра - стійки. Воріт і манжети забезпечені липучками. На грудях великі накладні кишені приховують під собою кишені з боковим доступом. Нарукавні вантажні кишені розділені всередині перегородкою. Ліктьова зона забезпечена відсіками під амортизуючі вставки. Для патчів на грудях передбачені платформи з велкро. З лівого боку нашитий футляр для ручки.

Штани обладнані врізними кишенями спереду і ззаду. Карго кишені розташовані на стегнах, а накладні - на щиколотках. Вони забезпечені петлями з підтримуючими кишеньками для ліхтарика, складного ножа або ручки. Права шлевка забезпечена D-подібним кільцем. На колінах є відсіки під демпфіруючі вставки.