Годинники | PLATSDARM - МЕРЕЖА ВІЙСЬКОВИХ МАГАЗИНІВ НАШІ МАГАЗИНИ: М.ТЕРНОПІЛЬ, М.ЛУЦЬК, М.РІВНЕ

АРТИКУЛ: 5482
Годинник Skmei 1316 BLACK

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Модель Skmei  - це новітня розробка Skmei. Skmei  володіють не тільки всіма перевагами класичних спортивних годинників, але і мають широкі можливості розумних годинників: синхронізацію з телефоном, віддалене управління камерою, оповіщення про дзвінки, відображають в додатку всю Вашу фізичну активність за день і багато іншого. При цьому ці годинники не потрібно заряджати і вони водостійкі!

Механізм:

Кварцовий механізм Quartz. Головною перевагою є точність ходу, а також годинники з кварцовим механізмом не потребують щоденному заводі. Такі годинники надійніше, так як вони менш чутливі до ударів в порівнянні з механічними.

Корпус:

Захисний круглий корпус зроблений з полікарбонату. Годинник оснащений органічним, полікарбонатною склом, розбити яке набагато складніше, ніж звичайне. Водостійкість 5 АТМ, витримують навантаження і занурення в воду до 2- х метрів.

Ремінець:

Ремінець виконаний в чорному кольорі з каучуку. Оснащений класичної застібкою.

Ф