АРТИКУЛ: 4549
Розвантажувальний жилет UMSC OLIVE Mil-tec

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Військовий розвантажувальний жилет USMC виготовлений з 100% поліестеру, вологозахисного і міцного матеріалу. Основна застібка - застібка-блискавка і дві додаткові застібки-фастекс. Можливе регулювання розміру за допомогою застібок-фастекс, розташованих по три з кожної бічної сторони і за допомогою липучок розташованих на плечах. На нижній частині жилета розташовані петлі в які вставлено тактичний пояс і велика кількість петель на спині для кріплення різного додаткового устаткування. Сітчаста тканина сприяє гарній вентиляції.

Особливості:

 

- Шість поясних підсумків для магазинів АК;- Три нагрудних підсумка для магазинів короткоствольної;- Підсумок для компаса з клапаном на "липучці";- Підсумок на лівому плечі;- Дві внутрішніх сітчастих кишені на блискавці;- D-образні кільця на плечах;- Евакуаційна ручка на спині;- Спина жилета забезпечена петлями для кріплення спорядження на Molle.