АРТИКУЛ: 1877
Бейсболка Urban Mil-tec

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Легка і стильна бейсболка Urban Mil-Tec – це чудовий варіант головного убору на літню погоду. Вона чудово захистить Ваше обличчя від пекучого сонця, вітру чи пороху.

Бейсболка Urban Mil-Tec має класичний 6-клинний покрій. Завдяки середній посадці бейсболка чудово виглядає і добре «сидить» на голові. Усі клини бейсболки добре прошиті і з’єднані зверху металевою кнопкою, огорнутою тканиною.

Виготовлена ця модель зі 100%-вої бавовни, яка має високі показники міцності і чудові гігієнічні властивості, тому бейсболка не викликатиме подразнень на шкірі чи алергії. 

Окрім того, у бейсболці Вам не буде спекотно,  оскільки бавовна, вбираючи вологу, охолоджує тіло і не парить. Також купол головного убору має 6 вентиляційних отворів, які забезпечують циркуляцію повітря. Камуфляжна бейсболка Міл-Тек має потовідвідну стрічку з внутрішньої сторони.

Бейсболка Urban від бренду Mil-Tec чудово підійде для прихильників активного проведення часу: туристів, рибалок, мисливців, а так