АРТИКУЛ: 2978
Бейсболка тактична Varan camo

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Тактична бейсболка Варан чудово підійде для носіння і в спекотну літню погоду , і на холодну весняну чи осінню погоду. Вона виготовлена з міцної і зносостійкої тканини Грета, яка поєднує в собі волокна довговічного і брудостійкого поліефіру, а також м’якої і приємної до тіла бавовни. Матеріал Грета добре вбирає вологу від тіла і має водовідштовхувальну зовнішню поверхню, яка захищає від дощу, снігу і бруду. Окрім того, ця тканина  відрізняється гарною формостійкість, низькою усадкою і стійкістю забарвлення.

Купол головного убору - добре формований завдяки цупкій сітці у передній частині. Він має класичний покрій, який складається із шести частин, що добре прошиті і з’єднані разом. Внутрішні шви, до слова, накриті текстильними стрічками, тому будуть не натирати шкіру в процесі носіння головного убору.

Камуфляжна бейсболка має 6 вентиляційних отворів для додаткової циркуляції повітря. Усі отвори надійно оброблені нитками. В середині – потопоглинаюча стрічка.

Дашо