АРТИКУЛ: 2120
Рукавиці стрілкові ASG COYOTE P1G-ТAC

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Стрілецькі рукавички "ASG" (Active Shooting Gloves) створені спеціально для людей, які активно використовують зброю під час служби, тренувальних занять, спортивних змагань і тренувань, а також на полюванні.

Долоні і пальці, а також місця найбільшого потенційного зносу рукавичок при експлуатації зброї, зроблені з натуральної високоякісної тонкої козячої шкіри. Даний вид шкіри еластичний і під час експлуатації набуває ідеальну індивідуальну форму руки. Козина шкіра також міцна, добре вентилюється і вбирає піт, що важливо при роботі в рукавичках "ASG" в спеку.

Зовнішня частина стрілецьких рукавичок "ASG", яка знаходиться в місцях найбільшого згину, зроблена з еластичного і добре вентильованого нейлону, який не схильний до тимчасової деформації і завжди повертається в первинну "стягнуту" форму. Це забезпечує щільне прилягання рукавичок до рук.