АРТИКУЛ: 5132
Рукавиці тактичні 5.11 BLACK Station Grip

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Модель тактичних рукавичок "5.11 Station Grip" була розроблена компанією "Ironclad Performance Wear®" за спеціальним замовленням "5.11 Tactical®". Дане співробітництво призвело до появи нових стандартів комфорту, якості, міцності і ергономіки на ринку тактичних рукавичок. Однією з розробок компанії "Ironclad Performance Wear®" є зовнішня тканина рукавичок, яка тягнеться в чотири сторони (не обмежує руху), в той же час, захищаючи руку від пошкоджень (наявність демпферних вставок на місці кісточок). Тактичні рукавички "Station Grip" можна прати, при цьому вони не втрачають форму і сохнуть швидко. На зап'ясті розташована застібка на липучці для регулювання обсягу і ID-панель, куди Ви можете вписати особисті дані, які полегшать ідентифікацію рукавичок.

Долонь: синтетична шкіра (60% нейлон, 40% поліуретан). Задня частина: стрейч і демпферні накладки (95% нейлон, 5% поліуретан).