АРТИКУЛ: 3074
Рукавиці демосезонні вологозахисні CFG A-Tacs FG P1G-TAC

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Тактичні рукавички "CFG" (Cyclone Field Gloves) від P1G-TAC ™, розроблялися для використання військовими, мисливцями, рибалками в умовах підвищеної вологості, тобто восени і взимку.

Рукавички захистять руки від обвітрювання і морозу при роботі з  інструментом. Так само в рукавичках, на середньому пальці, передбачена спеціальна накладка Touch Screen, яка дозволяє юзати різні девайси (смартфони, планшети), не знімаючи рукавичок у військово-польових умовах.Внутрішня сторона рукавичок зроблена з водонепроникної, антиковзаючою гуми, яка не змінює свої властивості (НЕ грубіє) при низьких температурах. Лицьова площину вказівного і великого пальців посилена подвійним шаром гуми, щоб ви завжди могли надійно утримувати предмети в руці під дощем або під час снігопаду. Лицьова частина рукавичок і манжети пошиті з еластичного, інноваційного матеріалу Storm Shell (100% поліестер), завдяки якому рукавички "CFG" вийшли анатомічними (щільно-облягаючими), вітро-, вологонепроникними.