АРТИКУЛ: 4412
Наколінники Protect MULTICAM Mil-tec

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Модель Protect  відноситься до тактичних наколінників комбінованої структури: жорсткої зовні і м'якою всередині. Така конструкція користується популярністю серед військових, професійних спортсменів і любителів активного проведення часу.

Зовнішня поверхня захисних наколінників  виконана з міцного поліестеру, протектори - з ударостійкого термопластичного еластомеру. Такого роду захист вкрай необхідний, коли потрібно спертися на коліно на твердому або кам'янистому ґрунті, так як вона вберігає від отримання травм, наколів і садин. У той же час спеціально розроблена анатомічна X-форма захисних пластин, на відміну від овальної, своєю обтічністю забезпечує користувачу кращу маневреність.

Тактичні наколінники  пристосовані до швидкого знімання за допомогою особливих пластикових петель на кінцях ремінців, які накидаються на виступаючі металеві кріплення збоку пластини.