АРТИКУЛ: 11369
Ремінь збройовий 3-точковий Olive FRAG

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Ремінь збройовий 3-точковий Olive FRAG

Матеріал: стропа 100% Нейлон (не підтримує горіння)

Фурнітура: YKK (Японія)

Тактичний 3-точковий збройовий ремінь FRAG з карабіном та антабкою MAX – тактичний аксесуар, що підходить для довгоствольної зброї: кулеметів, автоматів, АК 74 карабінів, гладкоствольних рушниць) та використання під час інтенсивних боїв, патрулювання, довгих рейдових переходів, чергування на КПП і блокпостах, конвоювання. Тримаючи зброю в одній руці можна здійснювати чітке прицілювання або швидко змінювати позицію. В умовах міста ремінь забезпечує швидке перекладання зброї з одної сторони на іншу завдяки довжині та триточковій схемі. Для цього потрібно розкрити менший передній фастекс (FASTEX) і перекласти приклад на інше плече. Більший фастекс дає змогу швидко скинути зброю. Різний розмір фастексів вибраний спеціально, щоб дозволити воїну не плутатися у діях та забезпечити оперативне управління зброєю навіть у повній темряв лише на дотик.

У ремені використана якісна нейлонова стропа, виготовлена відповідно до стандартів армії США.

Аксесуар регулюється за об'ємом. Конструкція ременя забезпечує можливість здійснювати регулювання ременя по фігурі воїна та його спорядження, а також переміщуватись зі зброєю на спині в режимі «біатлон».

Є спеціальна пряжка, щоб швидко зменшити чи збільшити довжину ременя, а також застібка фастекс, що легко відкривається. Ширина ременя — 4 см. З тильного боку кріпиться за приклад (обтискне кріплення) або можна зрізати одну петлю і кріпити біля ручки автомату, а спереду — за допомогою петлі або в парі з швидкозйомною антабкою.

Кріплення: стропа ременя продівається через отвір карабіну або через вушко швидкозйомної антабки QD з обов’язковою фіксацією стропи пряжкою.