АРТИКУЛ: 10837
Сумка Waist Bag Elite Hex Renger Green M-Tac

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Сумка Waist Bag Elite Hex Renger Green M-Tac

Компактна поясна сумка Waist Bag Elite Hex від бренду M-Tac має стильний зовнішній вигляд і добре продуманий функціонал.

Виготовлена з Cordura 500D і Cordura Hex 1000D – надміцного, зносостійкого і легкого у догляді матеріалу. Блискавки та пряжки від YKK і Woojin – світових лідерів із виробництва фурнітури. Регульована лямка з фастексом швидкого скидання дозволяє носити сумку як через плече, так і на поясі. Waist Bag Elite Hex має 2 відділення, в які поміститься ваш повсякденний набір речей. Дизайнери бренду укомплектували основну кишеню двома невеликими модульними вставками, які кріпляться до задньої стінки, виконаної з велкро-велюру. З протилежного боку знаходиться невелика кишеня для документів або інших цінних речей. Спереду сумки розташована врізна кишеня на вологозахисній блискавці та велкро панель зі стильним шестикутним логотипом компанії. Збоку передбачені спеціальні петлі для навішування додаткового спорядження. Спинка сумки оснащена м'якою демпферною сіткою з отвором під телефон.

Waist Bag Elite Hex зручно розташовується на корпусі та не займає багато місця.