Черевики тактичні | PLATSDARM - МЕРЕЖА ВІЙСЬКОВИХ МАГАЗИНІВ НАШІ МАГАЗИНИ: М.ТЕРНОПІЛЬ, М.ЛУЦЬК, М.РІВНЕ

АРТИКУЛ: 4197
Тактичні черевики ALLIGATOR BLACK M-Tac

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Демісезонні міцні, легкі і зручні черевики Alligator ви цілком можете носити як на природу, по місту, або одягати їх на польовий вихід. У будь-якому випадку вони забезпечать Вам комфорт при ходьбі, і високий рівень захисту стопи від зовнішньої дії.

Посилений піднесень і задник з термопластичного матеріалу в тактичних черевиках Alligator забезпечить захист від травм, що дуже важливо в умовах експлуатації військового і туристичного взуття. Петлі швидкісного шнурування дозволять без проблем швидко одягнути і зняти черевики, а оптимальна висота черевик дуже зручна як при ходьбі, так, приміром, і при тривалому знаходженні у позиції "стрільби з коліна", оскільки не пережимає ногу і не заважає кровообігу. Cучасний метод кріплення підошви шляхом прямого приливу є на сьогодні найнадійнішим у виробництві взуття. Водонепроникність черевик Alligator забезпечує дихаюча мембрана.