АРТИКУЛ: 5987
Кросівки тактичні Leopard II Black M-Tac

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Кросівки тактичні Leopard II Black M-Tac

Універсальні тактичні кросівки Leopard стануть відмінним вибором для співробітників поліції, охоронних структур і працівників служб екстреної допомоги.
Кросівки на гумовій підошві з антимасляним покриттям і протиковзким протектором підійдуть для переміщення не тільки по асфальту, але і по пересіченій місцевості.
Підошва досить гнучка, щоб забезпечити необхідну амортизацію при кроці, але і досить тверда, щоб не побоюватися травми стопи при русі по бездоріжжю.
Метод кріплення підошви - вакуумно-термічний. Це означає, що вона не прошивається в місці кріплення до взуття, забезпечуючи тим самим додатковий захист від попадання вологи всередину.
Верх кросівок - комбінований. Натуральна шкіра з водовідштовхувальним просоченням - гідрофобний нубук - доповнена вставками з нейлону щільністю 1000D.
Кросівки мають посилення у вигляді каркасної устілки з супінатором, а також - додатковий захисний шар шкіри в 2,8 мм (подвійну гранітоль) на шкарпетці і п'яті.