Кросівки кеди сандалі | PLATSDARM - МЕРЕЖА ВІЙСЬКОВИХ МАГАЗИНІВ НАШІ МАГАЗИНИ: М.ТЕРНОПІЛЬ, М.ЛУЦЬК, М.РІВНЕ

АРТИКУЛ: 7437
Кросівки Lowa ZEPHYR II GTX LO TF ¶Black

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Кросівки Lowa ZEPHYR II GTX LO TF
Black

Кросівки "Lowa ZEPHYR II GTX LO TF" - прекрасні військові черевики для пересіченої місцевості середньої складності. Вони використовуються службами безпеки, правоохоронними органами, військовими і просто туристами.


Кросівки "Лова Зефір" - ідеальне трекінгове взуття, взуття для походів і роботи на пересіченій місцевості. Кросівки виготовлені з 100% натуральної шкіри (замші) з застосуванням фірмової вологозахисної мембрани Gore-Tex.
Мають систему підтримки ноги і поглинання навантажень при ходьбі.


Тактичні кросівки Zephyr GTX Lo гарантують швидке і легке переміщення. Легкі, надійні, стабільні і зручні, черевики Zephyr Lo з мембраною Gore-Tex відповідають потребам більшості покупців.
Вони ідеальні для проведення часу на свіжому повітрі, переходів по місцевості середнього ступеня складності навіть з рюкзаком вагою до 12 кілограм. Легкі, безшумні, вологозахисні черевики з технологією Monowrap® для неперевершеної стабільності.