Рюкзаки | PLATSDARM - МЕРЕЖА ВІЙСЬКОВИХ МАГАЗИНІВ НАШІ МАГАЗИНИ: М.ТЕРНОПІЛЬ, М.ЛУЦЬК, М.РІВНЕ

АРТИКУЛ: 7432
Рюкзак тактичний 5.11 Tactical RUSH 12Backpack Sandstone

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Рюкзак тактичний 5.11 Tactical RUSH 12
Backpack Sandstone

Тактичний рюкзак "RUSH 12 " можна використовувати як щоденний рюкзак, "тривожний" рюкзак, а також при короткочасних тактичних операціях. Він створений за допомогою найпередовіших матеріалів і технологіями. Його розробкою і дизайном займався ветеран спецназу Kyle Lamb (компанія VTAC). Він втілив в ньому всі відгуки і побажання своїх колег (кінцевих користувачів).
Головне відділення рюкзака має кишеню для ноутбука. Також всередині головного відділення розташовані дві сітчастих кишені для різних дрібниць (зарядного пристрою для ноутбука, бінокля і тп), до яких необхідний оперативний доступ.
Передня кишеня відкривається повністю, що забезпечує зручний доступ до внутрішнього органайзеру, де Ви можете розташувати ручки, візитки, фотокамеру, GPS і багато іншого спорядження + два карабіна для ключів.
Зовнішнє кріплення для спорядження типу "MOLLE", яке розташоване по всьому рюкзаку, дозволяє розмістити на ньому додаткові підсумки.