Сумки транспортні | PLATSDARM - МЕРЕЖА ВІЙСЬКОВИХ МАГАЗИНІВ НАШІ МАГАЗИНИ: М.ТЕРНОПІЛЬ, М.ЛУЦЬК, М.РІВНЕ

АРТИКУЛ: 8599
Сумка-рюкзак Hammer Black M-Tac

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Сумка-рюкзак Hammer Black M-Tac

M-Tac сумка-рюкзак Hammer: кришка рюкзака виконана за принципом валізи, що дозволяє зручно розташовувати і витягати великі речі. Основне відділення може використовуватися в повному об'ємі, або ділитися на три частини за допомогою знімних перегородок на блискавках. Закріплений всередині ремінь з карабіном надійно зафіксує вміст.

На кришці є внутрішня кишеня-сітка і зовнішня кишеня на блискавці. Стропи "MOLLE", нашиті з боків і на кришці, дозволяють встановити додаткові підсумки і спорядження.

Сумка-рюкзак Hammer може переноситися різними способами - як рюкзак і як сумка. На лямках продумана грудна стяжка, яка комфортно розподіляє навантаження на плечі. Передбачено ремінь на карабінах, який дозволяє повісити рюкзак через плече, а ручка на кришці - нести в руці. Рюкзак виготовлений з дуже міцного водовідштовхувального матеріалу, завдяки чому рюкзак буде надійно служити протягом довгих років і захистить вміст в несприятливих погодних умовах.

Об’єм 55 літрів
Матеріал Нейлон