АРТИКУЛ: 8752
Ніж SKIF Plus Companion

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Ніж SKIF Plus Companion

кладаний ніж SKIF Plus Companion - представник нового, третього покоління ножів від виробника SKIF Plus. Ніж буде актуальний на кожен день в умовах міста, повністю виправдовуючи свою назву - Companion.

Форма клинка найбільш близька профілю Drop-Point і Clip-Point, має досить класичний та стриманий вигляд. Виконаний з нержавіючої сталі 3Cr13MoV, яка відрізняється високими показниками корозійної стійкості, а також простотою правки ріжучої кромки. Прямі пуски починаються від самого обуха, що в поєднанні з формою клинка і невеликим фальшлезом забезпечує ножу хороші колючі та ріжучі властивості.

Фіксація клинка здійснюється замком Liner-Lock. Витяг клинка відбувається за допомогою фліперу. Вихід клинка швидкий, що забезпечується наявністю системи шарикопідшипників в конструкції осьового гвинта.

Накладки на руків'я виконані зі склотекстоліту G-10. Присутній отвір для темляка, а також сталева кліпса для перенесення ножа в положенні Tip-up.

Наскрізна конструкція дозволяє легко обслуговува