АРТИКУЛ: 8756
Ніж SKIF Plus Black Scorpion

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Ніж SKIF Plus Black Scorpion

кладаний ніж SKIF Plus Black Scorpion - представник нового, третього покоління ножів від виробника SKIF Plus. Завдяки особливому дизайну і додаткових інструментів в "хвості", ніж отримав свою назву Black Scorpion.

Головна особливість цього ножа полягає в тому, що крім самого клинка тут присутнє ще кресало, свисток, склобій, плоска викрутка, відкривачка і ключ на 7 та 8 мм. Таким чином цю модель можна розглядати в якості універсального ножа для вилазок на природу, туризму або кемпінгу.

Клинок форми American Tanto виконаний з нержавіючої сталі 3Cr13MoV, яка відрізняється високими показниками корозійної стійкості, а також простотою правки ріжучої кромки. Прямі спуски починаються з середини від обуха, що в поєднанні з формою клинка і фальшлезвіем забезпечує ножа хороші колючі і ріжучі якості.

Фіксація клинка здійснюється замком Liner-Lock, пластина якого була трохи збільшена для більш зручного оперування однією рукою.

Витяг клинка відбувається за допомогою фліпера, а також двосто