АРТИКУЛ: 8428
Мультитул ArmBar Cork Gerber

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Мультитул ArmBar Cork Gerber

Мультиінструмент Gerber ArmBar Cork є чудовим аксесуаром для шанувальників активного відпочинку, туристів, мандрівників. Застосовувати його можна кожен день, в будь-якій ситуації, коли з'являється така необхідність.
Компактні розміри мультитула роблять його використання особливо зручним, а вісім функцій дозволяють знайти рішення в найтиповіших труднощах.
Озброївшись простим і практичним мультиінструментом, можна виконати такі операції, як відкривання пляшки, чистка овочів, перерізання мотузки. Зробити легкий ремонт, або здійснити якусь іншу дію.
Бажаєте мати при собі ефективний інструмент EDC-носіння з мінімальним необхідним набором - тоді ця модель підійде.

Багатофункціональний інструмент включає в себе: лезо з гладкою кромкою, ножиці, монтування, відкривачку для пляшок, консервний ніж, різак для фольги, важіль і штопор. Також тут є ніж складаної конструкції. Чудовий варіант для використання на вилазці, на пікніку, коли з'являється потреба в розпиванні напоїв і закусках.

При