АРТИКУЛ: 6832
Ніж Ontario RAT-1 Black 8848

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Ніж Ontario RAT-1 Black 8848

Спочатку ця модель розроблялася для похідних і польових умов, що зумовило особливості конструкції - максимальну міцність і надійність. Накладки на рукоять виготовлені з нейлону, замок типу liner - lock.

Клинок завдовжки 89 мм виготовлений з класичної нержавіючої сталі AUS 8. Товщина в обуху складає 3 мм. Спуски від обуха, прямі. За рахунок продуманої геометрії і відмінного заводського заточування ніж забезпечує дуже легкий і ефективний різ по найрізноманітніших матеріалах - від всіляких продуктів до картону, дерева, пластика і так далі. Глибока під пальцьова виїмка і насічки на обуху допомагають дуже впевнено і міцно утримувати ніж в руці при будь-яких видах робіт. У складеному виді ця модель досить вузька, і займе в кишені не надто багато місця. Загальна довжина: 21.6 см. Довжина клинка : 8.9 см. Тип заточування : Plain Edge (пряме)


також радимо