АРТИКУЛ: 12459
Футболка Фенікс Black M-Tac

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Футболка Фенікс Black M-Tac

Визнання буває різне. Другого січня, окупанти підтвердили це, перетворивши близько 4000 квадратних метрів складських приміщень та виробничих потужностей М-Тас на згарище. Гасло бренду "Народжені революцією - загартовані війною" тепер можна доповнити словами "Відроджені з попелу", адже зараз М-Тас, наче фенікс, відроджується, створюючи нову, вдосконалену версію себе.

На принті зображений фенікс - символ відродження, сили та надії. Три стріли, які він тримає в лапі - відображають ракети, випущені окупантами. Зверху принта розміщено гасло М-Тас "Народжені революцією - Загартовані війною", а додана фраза "Відроджені з попелу" - відтворює сьогодення бренду. На спині зображене полум’я, три схрещені стріли, та чорна дата для М-Тас - 02.01.24.

Футболка виготовлена з високоякісної тканини (бавовна, еластан). Зручний крій не сковує рухів, а тонкий еластичний трикотаж вдало підкреслює рельєф тіла та забезпечує комфорт при використанні.