АРТИКУЛ: 10442
Ніж багатофункційний Ruike Trekker L51-G

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Ніж багатофункційний Ruike Trekker L51-G

Дана модель, крім досить гострого клинка також оснащена подгруженными плоскогубцями і ножицями, дворядною пилкою, викруткою з плоским шліцом (поєднаної з відкривачкою), лезом з серрейторной заточкою, багатофункціональним шилом, викруткою з хрестовим шліцом, штопором, відкидним вушком для кріплення темляка і знімними щипцями.

Практично всі інструменти в закритому і відкритому положенні фіксуються за допомогою замка типу Slip-Joint, який також виконує функцію бекспейсера.

Для виготовлення накладок на рукоять використовується високоякісний полімерний матеріал — G10. Він витримує різні механічні дії, несприйнятливий до вологи і не вигорає під впливом сонячних променів. А його шорстка поверхня в парі з продуманими формами рукояті дозволяють утримувати ніж L51 з максимальним комфортом, незважаючи на досить значно ширину корпусу.