АРТИКУЛ: 7081
Ніж складний P841-L RUIKE

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Ніж складний P841-L RUIKE

Ruike P841-L на сьогоднішній день є однією з найпопулярніших моделей даного бренду, що обумовлено не тільки відмінною якістю збірки, а й стильним дизайном, який буквально притягує до себе увагу.
Цей ніж напевно доведеться «до смаку» рибалкам, мисливцям і просто любителям активного відпочинку, які мають потребу в по-справжньому надійному і зручному багатоцільовий інструменті.

Представлена модель має широкий клинок, виконаний у формі Drop-point з гладкою заточуванням ріжучої кромки. Він відмінно справляється як з завданнями де потрібно гранична увага і акуратність, наприклад, з різом тканини, так і з грубими роботами, де необхідно додаток значних зусиль (заготівля гілок на вогнище). Для виготовлення леза застосовується нержавіюча сталь марки 14C28N, загартована до рівня 58-59 HRC.

Відкриття ножа може проводиться за допомогою натискання на спеціальний «плавець» (flipper) або за допомогою пересування двостороннього шпенька.
У будь-якому випадку, приведення ножа в «робочий» стан буде