АРТИКУЛ: 7084
Ніж HORNET PF815-B RUIKE

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Ніж HORNET PF815-B RUIKE

Гранично проста конструкція Ruike F815 в поєднанні із застосуванням новітніх технологій виробництва і першокласних матеріалів дозволяють використовувати цей ніж практично в будь-якій ситуації.
Адже він гарантовано витримає інтенсивні механічні навантаження, температурні перепади і тривале перебування у воді. До того ж, F815 має лаконічний, добре пророблений дизайн, який виділяє його серед подібних ножів.

Лезо Ruike F815 виробляється з нержавіючої сталі марки Sandvik 14C28N. Матеріал, що використовується, завдяки унікальному складу і якісної термічній обробці, якій піддається кожен екземпляр представленої моделі, має відмінну міцність, ударної в'язкість і твердістю на рівні 58-60 HRC.

Накладки на ручці виготовляються з G10. Її ергономічні форми в парі з шорсткою поверхнею накладок дозволяють з комфортом утримувати ніж прямим і зворотним хватом при роботі з будь-якими матеріалами.

У комплекті з Ruike F815, виробник надає спеціальні пластикові ножни, які мають кріплення на ремінь і