Ножі RUIKE | PLATSDARM - МЕРЕЖА ВІЙСЬКОВИХ МАГАЗИНІВ НАШІ МАГАЗИНИ: М.ТЕРНОПІЛЬ, М.ЛУЦЬК, М.РІВНЕ

АРТИКУЛ: 7329
Ніж складний Ruike P671-CB

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Ніж складний Ruike P671-CB

Простота і надійність - це головні якості складного ножа Ruike P671-CB, що дозволяють ефективно застосовувати даний ніж в міських і польових умовах. А за рахунок непоганий балансування і зручною рукояті з подпальцевой виїмками, представлений ніж добре лягає в долоню і залишається зручним у використанні при утриманні практично будь-яким хватом.
У складеному вигляді модель P671-CB займає зовсім небагато місця і з легкістю поміщається практично в будь-якій кишені.
Відкривається ніж за допомогою масивного двостороннього шпенька або при натисканні на спеціальний виступ, який є частиною клинка. В «робочому» стані він буде зафіксований замком Liner-lock, який відрізняється легкістю в експлуатації і невибагливістю у догляді.
Варто відзначити, що лезо ножа Ruike P671-CB володіє відмінною зносостійкістю і міцністю, що обумовлено не тільки його габаритами, а й застосуванням високоякісної нержавіючої сталі марки 14C28N, загартованої до рівня 58-60 HRC.

Для максимально комфортного транспортув