АРТИКУЛ: 9543
Ніж складний Firebird FH921-GY

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Ніж складний Firebird FH921-GY

Firebird FH921 - це легкий та універсальний розкладний ніж всесвітньовідомого бренду Ganzo. Це легкий і компактний варіант для вашого EDC, щоденного використання чи подорожі.

Конструкція даної моделі представляє собою розкладний ніж з руків'ям ергономічної форми та виїмкою під вказівний палець. Клинок виконано в краплеподібній формі з подовженим ріжучим краєм, це забезпечує відмінні ріжучі й проколюючі властивості. Окрім цього на клинку є невелике ребро жорсткості для вищої стійкості до зламу.

Руків'я виготовлено з двох сталевих лайнерів і полімерних накладок, які забезпечують надійну фіксацію ножа навіть в мокрій руці. В дію ніж приводиться підшипниковим механізмом і спеціальним плавником (на клинку) під вказівний палець. Безпечну фіксацію клинка у відкритому положенні гарантує механізм Liner lock. На руків'ї є знімна кліпса для кріплення ножа й отвір для темляка.

-кишеньковий ніж
-ребро жорсткості
-твердість 60 HRC
-розкладна конструкція
-тип замка - Flipper
-форма клинка