Ножі M-Tac | PLATSDARM - МЕРЕЖА ВІЙСЬКОВИХ МАГАЗИНІВ НАШІ МАГАЗИНИ: М.ТЕРНОПІЛЬ, М.ЛУЦЬК, М.РІВНЕ

АРТИКУЛ: 8876
M-Tac мультитул Type 6 Black Olive

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


M-Tac мультитул Type 6 Black Olive

Відправляєтесь на риболовлю, в похід або на пікнік? Візьміть з собою компактний багатофункціональний мультитул Type 6 від бренду М-Тас. Він оснащений усіма необхідними інструментами, які вам знадобляться як при активному проведенні часу на природі, так і в повсякденному житті.

Виготовлений з 402-ї нержавіючої сталі. Це дозволяє досягти максимальної довговічності, навіть при активній експлуатації в похідних умовах.

Мультитул має багато корисних інструментів: плоскогубці, гострогубці, кусачки, ніж, карабін, відкривачку та викрутку. Всі елементи щільно фіксуються у відкритому та закритому положенні. Завдяки ергономічним формам, мультитул відмінно лежить в руці та не зісковзує під час роботи.

Комплектується спеціальним чохлом, який за допомогою стропи можна кріпити до спорядження. Також мультитул добре поміщається в сумці або рюкзаку, не займаючи при цьому багато місця.